Skip to content

wedo CATERING

I Wedo vil vi med glæde hjælpe til, når behovet for salater opstår. Vi har derfor sammensat fire cateringpakker, som kan bruges til alle anledninger. 

Når man bestiller catering fra Wedo, er der altid mulighed for at tilkøbe ekstra tilbehør. Her kan man f.eks. tilkøbe vores hjemmelavede tapenader eller en dessert i form af vores egne romkugler og rawbites. 

Wedos cateringpakker består som udgangspunkt af en vegansk, en vegetarisk samt to salater med protein. Har du specifikke ønsker eller allergener, som vi skal tage højde for, skal du blot give os besked om dette. Du kan se vores allergeneliste her. Vi kan altid justere pakkerne præcis efter dine behov og ønsker.

Du kan se alle vores cateringpakker nederst på denne side.

Vi tilbyder levering i Storkøbenhavn.  

*OBS der skal minimum bestilles 20 kuverter.

Er du interesseret i en firmaordning?

Hos Wedo er vi specialiserede i at lave næringsfyldte salater og sandwich, som er den perfekte løsning på en frokostordning. Med Wedos firmaordning får du en fleksibel aftale for din virksomhed, der gør, at I kan bestille mad, når det passer jer. 

DEN LILLE PAKKE

Vi tilbyder en miniversion af vores klassiske salater, som passer perfekt til den lette sult. Hertil vores egne juices og selvfølgelig lidt sødt til ganen bagefter i form af vores romkugler.

Pris per kuvert: 85 kr.

DEN MELLEM PAKKE

Vores mellem pakke er den perfekte cateringpakke til, når du har brug for frokost til dine medarbejdere, til forretningsmøder eller til events, hvor du har brug for catering, der er hurtigt og nemt. 

Med vores mellem pakke vælger du selv, om du ønsker salaterne portionsopdelte, så de er nemme at give til den enkelte eller ønsker salaterne anrettet i fade til at sætte på en buffet. 

Mellem pakken består af en af vores klassiske salater inklusiv et hjemmebagt focaccia. 

Veganske salater inklusiv focaccia: 105 kr. per kuvert
Vegetariske salater inklusiv focaccia: 110 kr. per kuvert
Salater med protein inklusiv focaccia: 115 kr. per kuvert

DEN STORE PAKKE

Denne pakke er til dig, som har brug for en komplet cateringløsning, hvor du bare skal tage imod maden. Alt er klar til at blive serveret som en buffet, hvor dine gæster kan tage lige præcis det, de lyster. 

Den store pakke er derfor velegnet til anledninger som konfirmationer, studentergilder, sommerfester og lignende begivenheder. 

I den store pakke får du 3-4 forskellige salater samt vores hjemmelavede focaccia med dertilhørende hjemmerørt tapenader.  Herudover kan du vælge mellem vores falafler eller satay-spyd med kylling. 

Til at runde festlighederne af på, har vi gjort klar med vores fantastiske romkugler.

Pris per kuvert: 155 kr.

TILBEHØRSPAKKEN

Har du selv styr på hovedingrediensen til dit arrangement, men mangler tilbehøret, er udfordret på kreativiteten og træt af at hakke og snitte grøntsager, så er vores cateringløsning med tilbehørspakken helt perfekt for dig!

Med tilbehørspakken får du en cateringløsning, der giver dig mere tid og overskud til at være der for dine gæster. Du kan med tilbehørspakken vælge to forskellige salater (vegetarisk og/eller vegansk) samt vores hjemmebagte focaccia. Det passer perfekt som tilbehør til f.eks. kød, falafler eller fisk. 

Pris per kuvert: 75 kr.

TILVALG

  • Foccacia 10,-
  • Tapenade – godt til brød, kød og falafler 15,- 
  • Sides i form af falafler eller kyllingespyd 15,- 
  • Desserter (romkugler eller rawbite) 15,- 

ØNSKER DU AT BESTILLE CATERING?

Udfyld denne formular og send den til catering@wedogreens.com. Vi bestræber os på at besvare din mail hurtigst muligt – senest indenfor 24 timer på hverdage samt ved den førstkommende hverdag efter en weekend. 

Vi glæder os til at høre fra dig!