Skip to content

jobs hos wedo

Hos Wedo leder vi altid efter de bedste folk, der gerne vil give andre en god oplevelse, og som har lyst til at være en del af et ungt og energisk hold

Vi er meget seriøse omkring det vi laver, men det er også vigtigt for os, at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Så når tempoet er højt, køen er lang og ordrerne hober sig op, så skruer vi lidt ekstra op for musikken, så vi kan synge og fløjte med mens vi blander vores gæsters salater.

Vi tilbyder at du bliver en del af et hold bestående af 150 skønne mennesker, en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor vi taler med og lytter til vores kollegaer.
Alle vores medarbejdere lønnes efter kvalifikationer og alle har adgang til en pension og sundhedsforsikring. Det betyder nemlig noget for os at passe på vores folk.

Hos Wedo er der plads til alle og vi stræber efter at skabe en divers og dynamisk arbejdsplads. Eneste krav er, at du har et højt energiniveau og at du kan lide at smile til både gæsterne og dine kollegaer.

HAR DU EN LEDER I MAVEN?

Som Manager hos Wedo får du ansvaret fra A – Z for butikken, og du sætter en stolthed i at sende både medarbejdere og gæster glade ud ad døren, når dagen er omme.

Vores Managers er blandt andet ansvarlige for den daglige drift, produktkvalitet, butikkens vedligeholdelse og hygiejne, lønprocenter, vareprocenter, rekruttering, træning og de sætter tonen på holdet ved at være en aktiv del af driften.

Jobbet som Manager indeholder nogle få administrative opgaver, men størstedelen af arbejdstiden vil foregå i driften og blandt medarbejdere og gæster. Vi sørger naturligvis for at du bliver klædt på til opgaven inden du får overdraget din egen butik.

Vi tilbyder en stilling i en virksomhed, hvor vi ikke forventer at man arbejder gratis og hvor interessetimer ikke er noget vi tror på. Der er udviklings- og uddannelsesmuligheder, god løn, pension, sundhedsforsikring og masser af frihed til at lægge egen vagtplan.

Vi har en tæt og dynamisk ledergruppe, hvor der er en uformel tone og højt til loftet og vi planlægger ofte sociale sammenkomster, hvor vi mødes udenfor arbejdet.

ER DU WEDOS NYE KØKKENMEDHJÆLPER?

Hos Wedo går det stærkt – specielt i vores køkken i Kødbyen, hvor vi producerer mange af ingredienserne til vores salater og sandwiches. Derfor søger vi nu flere køkkenmedhjælpere til vores team. 

Som køkkenmedhjælper i Wedo vil du være ansvarlig for en række opgaver, herunder produktion, pakning af varer, opvask og rengøring. Din arbejdsdag vil typisk være mandag til fredag fra kl. 7-15. Dette kan dog variere alt afhængig af sæson og behov. 

Vi leder efter personer, der kan arbejde struktureret og fungerer i et tværkulturelt miljø, hvor der både snakkes dansk og engelsk. 

For os er det vigtigste, at du har en høj arbejdsmoral, er mødestabil og initiativrig. Tidligere erfaring er et plus, men en proaktiv tilgang og personlige egenskaber vægtes højest. 

Løn aftales efter kvalifikationer. 

Er du interesseret? Så send din ansøgning og CV allerede i dag til lg@wedogreens.com!

Der afholdes løbende samtaler og ansættes, når de rigtige kandidater er fundet.