Skip to content

WEDOS FILOSOFI

SUNDHED HANDLER OM VELVÆRE

Hos Wedo tror vi på, at sundhed handler om velvære – og om at skabe en hverdag i balance, hvor der også er plads til at forkæle sig selv.

Vi vil gerne bidrage til, at du som gæst hos os, får nemt ved at vælge det grønne til i en travl hverdag. Dermed ikke sagt, at du skal leve af spinat og broccoli. Vi har nemlig sammensat vores salater, så de udgør et komplet og varieret måltid, der smager både smager fantastisk og bidrager til en sund og varieret hverdag. Derfor er der hos Wedo også altid mulighed for at vælge desserten til, hvis lysten skulle opstå.

Vi arbejder hele tiden på at finde det bedst mulige produkt til dig, som også har en god og bæredygtig historie. Vores  økologiske æg er fra Lammehave på Falster, hvor landmand Jacob aktiverer personer med særlige behov og vores quinoa bliver dyrket lokalt.

Hvis du har en god ide til et produkt, som du mener ville passe godt ind i vores sortiment, er du mere end velkommen til at give os et tip på info@wedogreens.com.

SAMFUNDSANSVAR

I Wedo gør vi en indsats for at bakke op om de lokalmiljøer vi, er en del af. Dette kan være i form af donationer til lokale gode formål, sponsoraftale med sportshold for børn eller at give noget til dem, der ikke har mest. 

Kontakt os gerne på info@wedogreens.com, hvis du har et godt formål, hvor du mener, at Wedo kan gøre en forskel.